Novi Sad
25.11.2013.
09:06 > 12:46
Uprava za inspekcijske poslove opominje građane da su dužni da uklanjaju sneg i led sa trotoara, prilaznih puteva i staza koje koriste ispred poslovnih objekata.
  • 25.11.2013 21:26
    800 evra?
    vidi ovo, izmisljeno je vec pa ako je duzni metar od 10-20 eur sa ugradnjom, izracunaj koliko ste mogli da ugradite ove godine za 800 eur?

    http://rovex-grejanje.com/grejaci-za-oluke
    http://www.sobel.rs/

    a ima ih jos, samo upisi: grejaci za oluke

    ali mi uvek govorimo o zlu kad dodje a ne da ga izbegnemo
  • NSgari

    25.11.2013 18:51
    ..
    Secam se pocetkom godine kada se topio sneg, znaci sa krova nase zgrade onaj debeli sloj snega je pao na parking i ostetio neku polu mrtvu ficu, pa smo svi iz zgrade lepo dali 2000 i kusur dinara sto je u zbiru izaslo oko 800e. E sad svako normalan zna da fica ne kosta toliko, ali opet kako da ocistim sneg koji je na krovu a da pritom ne ubijem sebe ili nekog dole kada ga srusim. Ne mogu ga istopiti to je sigurno, koliko sam shvatio vazno je da okacite nalepnicu ispred zgrade "ne parkiraj padaju ledenice" pa ako padne niste krivi, navodno. Ne pamtim da je donet zakon koji nam nije uterao.. ili jos bolje da kazem isterao pare iz dzepa
  • Cistac

    25.11.2013 14:06
    Ispred zgrade
    Ja ocistim ispred ulaza i onda prodje gari iz sluzbe sa cistacem i nabaca mi sneg ispred ulaza. Znaci treba da cekam da on prodje, pa da ja radim. Ali onda cu raditi vise, jer on vise snega nabaca. Uglavnom naje*aces sta god uradio.
  • pobegulja

    25.11.2013 11:41
    e a mene vijaju sa sve policijom i naredbom za privodjenje zbog kao kazne za parkiranje na zelenoj površini,eee;pauk mi odneo kola kao zelena površina a nije,pa se ti tuži a sad kompletan policijski i sudski aparat me redovno traži kao najvećeg kriminalca i to za dve hiljade dinara!mogu da me uvate............
  • 25.11.2013 11:31
    Razmisljajmo pozitivno
    Pre ovih ratova su takodje postojale skupstine stanara i veoma dobro se znao red. Barem je u mojoj zgradi bio spisak sa datumima kad ko cisti sneg.
    Na svakih pet dana bi me 'kacilo' dezurstvo, a to je znacilo da ako od ponoci toga dana do ponoci sledeceg pada sneg - nas cetvorica bi cistili.

    Zar je to tako tesko?

    Koliko znam gradonacelnik zivi u kuci. Pozivam novinare 021 da ako danas napada sneg sutra ujutro dodju do njegove kuce i fotkaju. Ako pokaze svojim primerom da to nije tesko - zasto bi i vama (nama)?
  • Che

    25.11.2013 09:55
    Vlasnička prava i obaveze
    Zanima me, kako to da kad treba da se čisti sneg, to spada u obavezu stanara, a ako slučajno imate potrebu da istovarite kubik peska za renoviranje stana, onda ste zauzeli javnu površinu i platite kaznu. Ako je to ispred zgrade javna površina, nek je čiste javne službe.
  • ns

    25.11.2013 09:28
    Kadrovi
    Obzirom da parking servis naplacuje parking mesta, smatram da je to njihovo radno mesto. Kadrova zaposlenih da ciste sneg imaju i vise nego dovoljno. Kada padne sneg svi zaposleni sa sve direktorom, lopatu u ruke i eto nama ociscenih ulica. U drugom slucaju krivicna prijava ili protiv njih, ili protiv komunalnih inspektora.
  • 25.11.2013 09:25
    Sve je to lepo, ali zar to ne znači da službe kojima je čišćenje snega inače posao izbegavaju da rade ono za šta su plaćene?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna